Isolering - vi udfører loft- og hulmursisolering SPAR 30%

ALT INDENFOR ISOLERING FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ 70605260

Home / Vi udfører

Hulmursisolering

Der er vist ikke mange danske boligejere, som kan være uenige i, at det er rigtig rart at investere penge i sit hus, når man ved, at investeringen betaler sig selv hjem igen på få år og ender med at betyde, at man kan putte pengene i direkte i lommen. For det er lige netop, hvad en hulmursisolering gør – altså betaler sig selv hjem. Omfanget af besparelsen afhænger naturligvis af husets størrelse, varmekilden og det generelle forbrug. Under alle omstændigheder vil en hulmursisolering nedbringe varmeforbruget væsentligt

Læs mere....

Desuden er en hulmursisolering ikke en ligeså omkostningsfuld omgang som eksempelvis et nyt tag eller nye vinduer. Tvært imod. Hvis du gerne vil vide, hvad du kan forvente at spare på varmeregningen efter en hulmursisolering, laver vi gerne de nødvendige beregninger kvit og frit – og vi kommer naturligvis også gerne med et tilbud på, hvad en hulmursisolering vil koste. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med spørgsmål om husisolering på tlf. 22 85 33 80. Alene det økonomiske aspekt burde være nok til at overbevise enhver fornuftig husejer om smide penge efter en hulmursisolering i en fart, men det bliver endnu bedre. En hulmursisolering kan nemlig ikke bare mærkes på bundlinjen af varmeregningen, men i høj grad også i huset, hvor de positive effekter af isoleringen er afgørende for indeklimaet. Træk og kuldebroer langs væggene forsvinder, og luften vil blive både varmere og mere tør i huset. Naturligvis skal man huske at lufte ud i et velisoleret hus, men efter en hulmursisolering holder huset til gengæld på varmen, så radiatorerne ikke bare står og varmer på livet løs. Og så er der selvfølgelig miljøet. Når du nedbringer dit varmeforbrug så markant, som en hulmursisolering gør, gavner det også miljøet. En hulmursisolering er med andre ord på alle måder en god investering i både dit hus og i fremtiden.

Fordele

 • Hulmursisolering er en god investering, som typisk er tjent ind på 2 år
 • Huset holder på varmen om vinteren og holder kulden ude.
 • Bedre indeklima: Ingen kuldebroer og træk
 • Varmeforbruget falder markant.
 • Huset stiger i værdi
 • Lavere Co2-udslip

Få et tilbud på din opgave

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Besked

Hvad ønsker du tilbud på?


Få et tilbud på din opgave

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Besked

Hvad ønsker du tilbud på?


Isolering af lofter

Loftisolering det varmer

Isolering af husets loft er sammen med hulmursisolering en af de absolut mest effektive forbedringer af din bolig i forhold til at nedbringe varmeforbruget. Især i ældre huse er isoleringen på loftet efter moderne standarder alt for ringe, og da den varme luft i huset trækker opad, behøver man ikke være ekspert for at regne ud, at det er isoleringen på husets loft, som er sidste skanse, før varmen fiser direkte ud gennem taget. Det er ikke bare drøntræls, det er også regulær spild af penge.

Læs mere....

Det er ikke ualmindeligt, at der kun ligger omkring 100 millimeter isolering på gamle lofter, og der er typisk tale om isoleringsmåtter, der ikke er ligeså effektive som moderne isoleringsmaterialer. Måske er isoleringen på dit loft oven i købet ødelagt af fugt? I dette tilfælde kan det blive nødvendigt helt at fjerne den gamle isolering på dit loft, men tit er det mest hensigtsmæssigt simpelthen at blæses isolering i et tykt lagt oven på den gamle isolering, så den stadig bidrager til at isolere dit loft. Ved isolering af lofter bruges i dag forskellige former for granulat, som blæses ind på loftet. Eksempelvis i et lag på 300 millimeter oven på den gamle isolering. Effekten af denne isolering er enorm, ikke mindst fordi materialet ikke efterlader huller og mulighed for kuldebroer, men slutter tæt om alle stolper og spær.

Prisen på isolering af lofter afhænger af loftets størrelse og den mængde af isolering, som skal bruges. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad det ville koste at isolere dit loft – og ikke mindst, hvad du ville spare på varmeregningen ved at isolere loftet.

Varmen fra hele huset søger op til loftet, så der er i den grad penge at hente ved at få lagt låg på hytten, så varmen kommer husets beboere til gavn frem for bare at forsvinde. Du vil mærke effekten af ekstra isolering på loftet med det samme, og der er ingen tvivl om, at det vil komme til at betale sig selv hjem på varmeregningen i løbet af få år. For ikke at tale om, at du med isolering på loftet skåner miljøet for en anseelig mængde CO2 hvert eneste år. Der er kun gode argumenter for at få isolering på loftet.

Fordele

 • Bedre indeklima
 • En god investering, som betaler sig selv hjem
 • Huset stiger i værdi
 • Varmeforbruget falder markant.
 • Lavere Co2-udslip
 • Huset holder langt bedre på varmen

Etageadskillelser

Det er ikke kun husets vægge og loft, der med fordel kan efterisoleres. Isolering af etageadskillelse er en god idé, da især ældre huse, som på ingen måder lever op til moderne isoleringsstandarder, mister meget varme igennem gulvet. Hvad værre er, at imens varmen siver ud, trænger der kulde ind. Det giver kolde gulve og træk om fødderne. Når varm luft møder de kolde overflader, opstår der desuden risiko for fugt og skimmel. Men med isolering af husets etageadskillelse kommer man i et hug disse problemer til livs. Gulvet sørger for at holde på varmen, den kolde luft holdes ude, hvilket betyder, at du med isolering af din etageadskillelse ikke bare slipper for at have kolde gulve. Det er også slut med træk om fødderne.

Læs mere....

Tab af varme fra kælderen kan også bringes ned ved isolering af husets etageadskillelse. Umiddelbart skulle man tro, at det var en selvfølge, at der var isolering i et hus’ etageadskillelse, men sådan forholder det sig bestemt ikke. Derfor oplever mange, at der er fodkoldt, selv om de har varme på. Gulvene når slet ikke at blive varme, da den kolde luft trænger sig på nedefra. Det er dog ikke kun mellem kælder og stueplan, at isolering af etageadskillelse kan svare sig. Også imellem husets øvrige etager er der noget at komme efter. Isolerer du etageadskillelsen op til første eller anden sal, vil du også her opleve, at gulvene bliver varmere, og træk forsvinder. Isolering i husets etageadskillelse forhindrer kulden fra at trække ind under gulvet fra skunken. En anden positiv effekt, der nok mest kan beskrives som en ekstra gevinst, er, at isolering af husets etageadskillelse effektivt dæmper lyd, hvilket de fleste familier formodentlig blot vil sætte pris på. Det er husets konstruktion, der afgør, hvilken metode, som er mest hensigtsmæssig i forbindelse med isolering af husets etageadskillelse. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til isolering af etageadskillelse.

Fordele

 • Bedre indeklima: Ingen kuldebroer og træk ved gulvene
 • Forhindrer kold luft i at trække op og varm luft i at sive ned.
 • Nedbringer varmeforbruget
 • Mindre CO2-udslip
 • Varmere gulve
 • Lyddæmpende

Få et tilbud på din opgave

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Besked

Hvad ønsker du tilbud på?


Få et tilbud på din opgave

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Besked

Hvad ønsker du tilbud på?


Gulvisolering

Det er ikke kun hulmuren og loftet, der er afgørende, når du gerne vil energioptimere dit hus med isolering. Gulvet spiller en afgørende faktor i forhold til både varmetab og komfort. Således siver omkring 15 procent af varmen i huset ud gennem gulvet, og i mange huse med kælder, vil gulve uden isolering være præget af træk og kulde langs overfladen.

Læs mere....

Selv om radiatorerne buldrer derudaf, vil der blive ved at være fodkoldt i huset, så længe der ikke er isolering i husets gulve. Isolering af gulve kan altså ikke bare aflæses direkte på varmeforbruget, men også mærkes i hverdagen i form af øget komfort. Vi tør godt at lægge hovedet på blokken og sige, at alle, der har oplevet at få isoleret gulve, vil skrive under på, at den investering i boligen er det hele værd allerede fra første dag. Isolering af gulve er først og fremmest en god investering i ældre huse og ejendomme, hvor der ikke er andet en et hulrum til at adskille kælderloftet og gulvet i stueetagen. Der har selv sagt ikke altid været så skrappe krav til isolering, som vi har i dag, og det kan mærkes, hvis man bor i et hus af ældre dato, der ikke er blevet efterisoleret. Især stueetagen er udsat, da kulden nede fra eksempelvis kælderen trækker op igennem gulvet. Med isolering af husets gulve sikrer man altså ikke bare, at varmen ikke siver ud, men man holder også kulden ude. Er du i tvivl, om der er mulighed for isolering af gulve i dit hus, eller hvordan det muligvis kan gøres, kommer vi gerne ud på et uforpligtende besøg og vejleder om de forskellige muligheder og løsninger. Er der mulighed for at få adgang til at isolere gulvene nedefra, er det en oplagt mulighed, men lad os sammen tage et kig på det.

Fordele

 • Bedre indeklima: Ingen kuldebroer og træk ved gulvene
 • Varmere gulve
 • Lyddæmpende
 • Nedbringer varmeforbruget
 • Mindre CO2-udslip
 • Forhindrer kold luft i at trække op og varm luft i at sive ned.

Krybekælder

Har dit hus en krybekælder, som ikke er isoleret, er der en god sandsynlighed for, at store dele af din varmeregning er på bekostning af den. Og det vel at mærke uden at du får spor glæde af varmen. Kulden trækker op gennem gulvet, og varmen siver ud. Derfor er isolering af husets krybekælder en rigtig god idé. Måske er der lidt isolering i din krybekælder, men er den af ældre dato, er den næppe videre effektiv – og lever med garanti ikke op til de moderne standarder for isolering.

Læs mere....

Der er forskellige metoder til isolering af en krybekælder, og de varierer i pris. Er der ikke adgang til krybekælderen på andre måder, kan man fjerne gulvbrædderne og isolere oppefra, før man lægger nyt gulv. Det kan selvsagt bedst svare sig, hvis man alligevel skal skifte gulvet. En anden mulighed er også at tilgå krybekælderen fra de ventilationskanaler, som sikkert sidder rundt langt husmuren. De kan diskret afmonteres, så det er muligt at blæse isolering ind i husets krybekælder. Nogle krybekældre er selvfølgelig også tilgængelige, så man rent faktisk bare kan kravle rundt i krybekælderen. Hvordan opgaven kan løses, finder vi ud af sammen med dig. Har du spørgsmål til isolering af din krybekælder, er du mere end velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Det er i øvrigt også værd at nævne, at nogle forsikringsselskaber kræver, at man tegner en særlig byggeforsikring i forbindelse med isolering af en krybekælder. Vi råder derfor til, at du lige får kontaktet dit forsikringsselskab, så der er helt styr på sagerne.

Fordele

 • Bedre indeklima: Ingen kuldebroer og træk ved gulvene
 • Forhindrer ved blæsevejr vinden i at fylde krybekælderen med kold luft
 • Forhindrer kold luft i at trække op og varm luft i at sive ned.
 • Nedbringer varmeforbruget
 • Mindre CO2-udslip
 • Varmere gulve

Få et tilbud på din opgave

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Besked

Hvad ønsker du tilbud på?


Start typing and press Enter to search