Isoleringsprodukter - IsoTeamet.dk

ALT INDENFOR ISOLERING FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ 70605260

Home / Isoleringsprodukter

Supafil® 34

Beskrivelse
Supafil® 34 hulmursisolering er en løs, ikke-brændbar glasuldsisolering, som anvendes til mekanisk indblæsning.

Certificering

Supafil® 34 hulmursisolering er CE mærket med standard EN 14064, som godkender brugen af og monteringsproceduren for dette produkt. Certifikatet dækker anvendelse i hulmurs hulmurskonstruktioner med en minimum hulmursbredde på 50 mm, op til 25 m i højden, og i enhver eksponeringszone.

Miljø

Supafil® 34 hulmursisolering reducerer energiforbruget og bidrager derfor til at reducere omfanget af opvarmning af bygninger. Som følge deraf reducerer det udslippet af den væsentligste drivhusgas, CO2.

Hent datablad

Supafil Loft

Supafil Loft er klar til brug på arbejdspladsen og udviklet med det formål at opnå den bedst mulige dækning og de bedst mulige varme-egenskaber. Supafil Loft monteres i åbne loftsrum som et jævnt lag over hele arealet ved hjælp af en granulatmaskine. Kan anvendes både i nybygninger og ved renovering af ejendomme.

Produktet er CE mærket.

Forpakning

Forpakning Produkten leveres i polytylenpakker, som kun er designet til kortvarig beskyttelse. For langvarig beskyttelse på lagerstedet skal produktet opbevares enten indendørs eller overdækket og ikke på jorden.

Hent datablad

Hulmur

Produktbeskrivelse

Papiruld består af > 96 % dansk avispapir og < 4 % mineralske salte, der tilsammen fungerer som imprægneringsmiddel mod brand.

Anvendelse

Papiruld HULMUR må kun anvendes i tunge ydervægge fx tung for- og bagmur af hhv. mursten eller beton. Papiruld HULMUR blæses ind i ydervæggen og kommer hurtigt og nemt ud i alle hjørner pga. fibrenes struktur. Dette giver en nemmere indblæsning gennem små huller i fugen og betyder samtidig, at der kommer mindre skade på facaden. Produktet kan anvendes i både eksisterende byggeri samt nybyggeri.

Hent datablad

Loftisolering

Produktbeskrivelse

Papiruld består af > 87 % dansk avispapir og < 13 % mineralske salte, der tilsammen fungerer som imprægneringsmiddel mod brand.

Anvendelse

Papiruld anvendes til isolering af både nybyggeri, efterisolering i eksisterende bygninger samt ved renoveringer. Papiruld blæses ind, hvor det skal bruges.

Hent datablad

Papiruld Lyd

Produktbeskrivelse

Papiruld Lyd består af > 87 % dansk avispapir og < 13 % mineralske salte, der tilsammen fungere som imprægneringsmiddel mod brand. Papiruld Lyd er sammensat på samme vis som Papiruld Standard, men
der er sket en justering i cellulosefibrenes størrelse og form.

Anvendelse

Papiruld Lyd anvendes til isolering i skillevægge og etageadskillelser, både i nybyggeri, efterisolering i eksisterende byggeri samt renovering. Papiruld Lyd blæses ind i de lukkede konstruktioner.

Hent datablad

Indhent tilbud

På din næste isoleringsopgave

Start typing and press Enter to search