Facadeisolering - Danmarks bedste priser på facadeisolering | isoteamet.dk

ALT INDENFOR ISOLERING FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ 70605260 - VI DÆKKER HELE SJÆLLAND

Home / Facadeisolering

Danmarks bedste pris
på facadeisolering

Med statens håndværkerfradrag og energitilskud kan du nu spare penge på din isoleringsopgave.

Få et gratis tilbud på facadeisolering

Spar på varmeregningen ved at lægge en dyne om dit hus. Facadeisolering virker som et beskyttende lag på ydersiden af dit hus, og denne type isolering virker effektivt uden kuldebroer og gennembrydninger. En professionel facadeisolering sikrer et godt indeklima og en længere levetid for den bærende konstruktion, fordi ydervæggen ikke er udsat for store temperatursvingninger. Du opnår både et sundere indemiljø, en lavere varmeregning og et større beskyttelse af din bolig.

Fordele ved at facadeisolere:

  • Forebygger fugt og skimmelsvamp
  • Ingen kuldebroer
  • Varm om vinteren, kølig om sommeren
  • Intet svineri i installationsprocessen
  • Ingen dyre flytninger af rør og el

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Er der noget vi bør vide?


Sådan foregår en facadeisolering

MONTERING

Vi gennemgår dit murværk og udbedrer skader, inden vi monterer de store isoleringsplader.

Fastdybling

Facadeisoleringen dybles fast til væggen. Der isættes isoleringsroddel i skruehullerne, så vi undgår kuldebroer.

PUDSNING OG FINISH

Vi begynder oppudsning af din væg og gør dette af flere omgange, så den fremstår flot og vandafvisende.

Et godt valg til de fleste huse

I modsætning til indvendig efterisolering og hulmursisolering ændrer facadeisolering din boligs udseende. Facadeisoleringen sættes nemlig op uden på dine ydermur som et slags tæppe, der vikles om huset. Medmindre dit hus er et charmerende bindingsværkshus eller et palæ med detaljerede stenudskæringer i facaden, er facadeisolering en effektiv og forholdsvis simpel form for efterisolering. Facadeisolering er særlig ideelt, hvis dit hus ikke kan hulmursisoleres på grund af massive ydermure eller for lidt plads i hulmuren. Facadeisolering kan også give et nyt udseende til småkedelige typehuse fra 60’erne og 70’erne. Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvordan dit hus kommer til at se ud efter en facadeisolering.

Er huset plaget af fugt?
Hvis dit hus er plaget af fugt i den nuværende facade, ordner vi det i forbindelse med facadeisoleringen. Den udvendige isolering forebygger problemer med fugt og skimmelsvamp, og de generende kuldebroer forsvinder. Eftersom huset faktisk pakkes ind udefra, vil indvendige vægge og andre dele af husets konstruktion ikke skabe kuldebroer på samme måde, som de gør ved indvendig isolering. Når den oprindelige ydermur holdes tør og varm, er der stort set ingen risiko for, at der opstår problemer med fugt. Om vinteren fungerer facadeisoleringen som et varmt tæppe om huset, og om sommeren er facadeisoleringen med til at holde på køligheden inde i huset.

Danmarks bedste pris - på din facadeisolering

Kontakt os på 70 60 52 60 eller klik på indhent tilbud for at få et tilbud – Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Det skal du vide på forhånd

Inden du påtænker at bestille en facadeisolering, skal du gøre dig klart, at en udvendig efterisolering foretages i en omgang. I modsætning til indvendig efterisolering kan man ikke tage en lille del ad gangen. Til gengæld er der intet svineri inde i huset, og ingen vandrør, radiatorer eller elinstallationer skal flyttes. Vi arbejder udelukkende på ydersiden af huset, når vi effektivt og professionelt facadeisolerer dit hus.

Loftisolering det betaler sig

Hvad siger kunderne

Læs udtalelser fra vores kunder på håndværker.dk

Super oplevelse af Isoteamet.dk og særdeles seriøse håndværkere, som vi anser som troværdige og meget dygtige til deres håndværk. Vi fik en grundig og fyldestgørende rådgivning og blev løbende orienteret under processen. Vi fik desuden hjælp med udfyldelse af div. papirer, som gjorde det endnu nemmere og overskueligt for os. Vi har bestemt fået fuld valuta og kan kun givet vores bedste anbefalinger.

stars_trust

Alle de deltagne håndværkere kom til aftalte tider. Var venlige og var meget omhyggelige med at udføre arbejdet til punkt og prikke.

stars_trust

Efter mange tilbud valgte vi dem. Dette nok først og fremmest for deres hurtige reaktion og tilbudsgivning. Og ja, så gjorde det jo heller ikke noget at de rent faktisk var de billigste. Der er blevet udført rigtig godt arbejde.

stars_trust

Danmarks bedste pris - på din facadeisolering

Kontakt os på 70 60 52 60 eller klik på indhent tilbud for at få et tilbud – Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Start typing and press Enter to search